“1000 paund për ish-oficerët dhe qentë mbrojtës”, Daily Mail: Lojtarët në Premier League kanë frikë nga mafia shqiptare

“1000 paund për ish-oficerët dhe qentë mbrojtës”, Daily Mail: Lojtarët në Premier League kanë frikë nga mafia shqiptare

Lojtarët janë gjithmonë të përzgjedhurit e mafias, për të bërë grabitjen e cila do të sjellë shumë të ardhura. Duke ditur fitimet e mëdha të futbollistëve, për grabitësit, shtëpitë e lojtarëve janë një “atraksion turisitik”.

Sipas asaj që raportojnë Daily Mail, të gjithë në Premier League kanë marrë frikë nga mafia shqiptare.

“Futbollistët e Premier League janë në shënjestër të bandave të huaja, shpesh nga Shqipëria, të cilët fluturojnë drejt Britanisë së Madhe për të vjedhur shtëpi me vlerë të lartë parash.

Lojtarët e PL-së po shpenzojnë 1000 paund për punësimin e ish-oficerëve të SAS, qenve mbrojtës dhe instalimin e dhomave me linja telefonike emergjence në shtëpitë e tyre.

Kevin De Bruyne është lojtari i fundit që është synuar për tu grabitur, ndërkohë që ai ka qenë jashtë në Arabinë Saudite”, shkruhet nga Daily Mail. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/