Fati troket në derën e Armando Brojës, Jackson do të humb 8 ndeshje te Chelsea

Fati troket në derën e Armando Brojës, Jackson do të humb 8 ndeshje te Chelsea

Chelsea do të luajë kundër Luton në 30 dhjetor, për të mbyllur Boxing Day dhe këtë vit futbollistik. Fati troket në derën e Brojës që do të ketë mundësi t’i tregojë Pochetino sesa vlen para mbylljes së merkatos së janarit.

Kjo për shkak se Jackson do të humbas shumë ndeshje me përfshirjen në Kupën e Kombeve të Afrikës. Ndeshja me Luton do të jetë e fundit për Jackson para grumbullimit me Kombëtaren. Ai nuk do të luajë në këto takime:

6 janar – FA Cup – Preston (H)

9 janar – Carabao Cup – (A) Middlesbrough

13 janar – PL – Fulham (H)

23 janar- Carabao Cup – (A) Middlesbrough

27 janar – FA Cup – 4th Round*

31 janar- PL – Liverpool (A)

4- shkurt – PL – Wolves (H)

12 shkurt – PL – Crystal Palace (A)

Finalja e AFCON zhvillohet në 11 shkurt