Hidhet shorti i Europa League, Milani gjen rivalin e Ligue 1 dhe rikthehet finalja historike e Air Albania

Hidhet shorti i Europa League, Milani gjen rivalin e Ligue 1 dhe rikthehet finalja historike e Air Albania

Në ditën e sotme është hedhur shorti i Europa League. Milani, pasi doli në vendin e tretë në Champions League, është kthyer në Europa League atje ku do të përballet me Rennes. Ndërkohë Roma-Feynord, finalja e Air Albania e Conference League, rikthehet në Europa League.