Iku koha kur qëndronte në stol në Rusi! Shpërthimi me Shqipërinë e ngriti shumë, Mario Mitaj zgjidhet për lojtarin e muajit te Lokomotiva e Moskës

Iku koha kur qëndronte në stol në Rusi! Shpërthimi me Shqipërinë e ngriti shumë, Mario Mitaj zgjidhet për lojtarin e muajit te Lokomotiva e Moskës

Një periudhë shumë të keqe kishte Mario Mitaj te Lokomotiva e Moskës. Shqiptarit nuk i besohej aspak nga stafi teknik dhe njëkohësisht komentet për të, nuk ishin më të mirat në ambientin e futbollit në Rusi.

Por shpërthimi i madh me Shqipërinë ndryshoi edhe qasjen e rusëve karshi Mitajt. Ky futbollist po vlerësohej ndryshe dhe tanimë futet në listën e lojtarëve më të mirë. Kështu lojtari shqiptar jo vetëm që po luan me Lokomotivën e Moskës, por është përzgjedhur edhe mes 5 lojtarëve më të mirë të muajit. /Sport Ekspres/