Kompanitë e basteve na nxjerrin jashtë loje, ja sa kuotohet Shqipëria për t’u kualifikuar në Grupin B

Kompanitë e basteve na nxjerrin jashtë loje, ja sa kuotohet Shqipëria për t’u kualifikuar në Grupin B

Shqipëria ndodhet në grupin B në Europianin e Gjermanisë. Kuqezinjtë ndodhen në të njëjtin grup me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Ndërkohë kanë nisur edhe kuotimet nga kompanitë e basteve. Për të fituar grupin B, Shqipëria kuotohet me 14.00. Ndërkohë për t’u kualifikuar nga faza e grupeve, Shqipëria kuotohet me koeficentin 5.00. /Sport Ekspres/