Kush do të jetë surpriza e Europianit të Gjermanisë? Wesley Sniejder është i bindur: Shqipëria!

Kush do të jetë surpriza e Europianit të Gjermanisë? Wesley Sniejder është i bindur: Shqipëria!

Sot në orën 18:00 pritet që të fillojë hedhja e shortit të Europianit të Gjermanisë. Shqipëria do të njoh kundërshtarët e saj në fazën e grupeve. Të gjithë preferojnë Gjermaninë dhe Serbinë në grup, por mbetet të shihet nëse fati do të realizojë dëshirën e shqiptarëve.

Ndërkohë pak orë para hedhjes së shortit, Sneijder është pyetur sesi do të shkojë fati i Kombëtareve në Europian. Kur pyetet se cila do të jetë Kombëtarja që do të surprizojë në Gjermani, Snijder u shpreh: “Shqipëria”. /Sport Ekspres/