LIVE, ndeshjet e Superiores/ Kaina i shënon në fund Skënderbeut dhe kthen Tiranën në baraspeshë, festë edhe për Teutën në “frymën e fundit”

LIVE, ndeshjet e Superiores/ Kaina i shënon në fund Skënderbeut dhe kthen Tiranën në baraspeshë, festë edhe për Teutën në “frymën e fundit”

LIVE, Skënderbeu-Tirana 1-1 Nikaj 28’/ Kaina 45’

LIVE, Teuta-Laçi 1-0 Daçi 45’