Mediat dhe tifozët kritikonin trajnerët për të, Ivan Balliu ishte zhgënjimi kundër Ishujve Faroe

Mediat dhe tifozët kritikonin trajnerët për të, Ivan Balliu ishte zhgënjimi kundër Ishujve Faroe

Sbqipëria barazoi me shifrat 0-0 kundër Ishujve Faraoe dhe për herë të parë nën drejrimin e Silvinjos, lojtarëve u mungoi grinta dhe dëshira.

Ajo që është më shumë për tu habitur ishte fakti se lojtarët më të dobët në fushë ishin ata që gjendeshin në stol në ndeshjet e mëparshme.

Aahtu si rasti i Ivan Balliut, që dje e dëshmoi arsyen se pse Silvinjo e mban në stol dhe zgjedh Hysajn para tij. I kalueshëm si një piketë, gabonte çdo top në pasim, ishte thjesht një paraqitje tronditëse…