Në kryeqytetin e Moldavisë, gazetarët shpalosin flamurin me shqiponjën dhe Berlin 2024

Në kryeqytetin e Moldavisë, gazetarët shpalosin flamurin me shqiponjën dhe Berlin 2024

Shqipëria është shumë pranë kalimit në Europianin e Gjermanisë. Praktikisht, çështje burokratike na ndalojnë nga zyrtarizimi. Themi kështu pasi kjo Kombëtare ka kaluar me lehtësi pesha më të mëdha se ajo transfertë e Moldavisë.

Ndërkohë gazetarët Ervin Baku dhe Florent Hoxha e kanë bërë të qartë në kryeqytetin e Moldavisë, Kishinev, se bileta jonë e Gjermanisë do të prihet pikërisht në tokën moldave. Një flamur kuqezi, me shqiponjën dhe Berlin 2024, përpara bustit të mbretit të Moldavisë, Stefan Cel Mare. /Sport Ekspres/