VIDEO/ Në Prishtinë skena duket sikur do të ndodhë një luftë, lojtarët e Izraelit fshihen në rrugë nga frika e bomb.ardimit

VIDEO/ Në Prishtinë skena duket sikur do të ndodhë një luftë, lojtarët e Izraelit fshihen në rrugë nga frika e bomb.ardimit

Ndeshja kualifikuese për Kampionatin Evropian ndërmjet Kosovës dhe Izraelit do të luhet të dielën në Prishtinë dhe masat e sigurisë për atë ndeshje janë ekstreme, siç e vërtetojnë edhe pamjet e ndodhura gjatë mbërritjes së Izraelit. 

Që nga e premtja pasdite në Prishtinë është si një gjendje rrethimi, e gjitha kjo për shkak të masave të larta të sigurisë për kombëtaren izraelite.

Së pari, kishte masa të larta sigurie në aeroportin e Prishtinës, dhe në rrugë shihje automjete që sigurojnë izraelitët.

Dy autobusët e ekipit izraelit janë shoqëruar nga disa vetura të policisë së Kosovës nga aeroporti deri në hotel, ku janë shtuar edhe masat e sigurisë.

Izraelitët dërguan një mesazh domethënës pasi postuan një video të lojtarëve të tyre që mbuloheshin për shkak të njoftimit për bombardime.

“Asgjë nuk do të na ndalojë në rrugën drejt Kampionatit Evropian”