VIDEO/ Shembulli ideal! Edon Zhegrova bëhet Babagjyshi i Vitit të Ri, u jep dhurata fëmijëve që ndodhen në spital në Prishtinë për t’i kthyer buzëqeshjen

VIDEO/ Shembulli ideal! Edon Zhegrova bëhet Babagjyshi i Vitit të Ri, u jep dhurata fëmijëve që ndodhen në spital në Prishtinë për t’i kthyer buzëqeshjen

Është fundi i dhjetorit, koha e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri dhe kjo periudhë është veçanërisht e bukur për fëmijët që e presin me shumë gëzim këtë festë. Fatkeqësisht disa fëmijë Vitin e Ri do ta presin në spital, por në Prishtinë për buzëqeshjen e tyre është kujdesur një lojtar i Kosovës.

Ylli i Lille dhe Ligue 1, Edon Zhegrova, ka gëzuar fëmijët e klinikës së pediatrisë në kryeqytetin e Kosovës. Ai në këtë institucion është shfaqur me pako, ndërsa video tashmë po shpërndahet në rrjetet sociale dhe ka marrë vetëm reagime pozitive. /Sport Ekspres/