Çfarë “kafshe”! Lojtarëve të rinj duhet t’u vijë turp nga vetja, shihni stërvitjen dhe muskujt e 39-vjeçarit që duket si në ditën e parë të futbollit…Cristiano Ronaldo-s

Çfarë “kafshe”! Lojtarëve të rinj duhet t’u vijë turp nga vetja, shihni stërvitjen dhe muskujt e 39-vjeçarit që duket si në ditën e parë të futbollit…Cristiano Ronaldo-s

Cristiano Ronaldo po shkëlqen në kampionatin e Arabisë Saudite. Një nga futbollistët më të mirë të të gjitha kohërave nuk e ka marrë lehtë udhëtimin drejt një destinacioni ekzotik dhe asnjëherë nuk e ka menduar të ndalojë stërvitjen e tij intensive.

Sot, CR7 vendosi të prezantojë edhe një herë muskujt e tij që janë në super formë. Ai bëri një stërvitje para pasqyrës dhe i tregoi të gjithëve, se vitet nuk e mposhtin dot lehtë. Shumë lojtarëve të rinj duhet t’u vijë turp nga vetja kur shohin një 39-vjeçar që stërvitet në mënyrë të tillë. /Sport Ekspres/