E thotë edhe media në Gjermani: Kërkesat më të mëdha për bileta në Europianin e 2024 po vijnë nga…shqiptarët!

E thotë edhe media në Gjermani: Kërkesat më të mëdha për bileta në Europianin e 2024 po vijnë nga…shqiptarët!

Shqiptarët janë të çmendur pas Kombëtares dhe kjo tashmë është e ditur. Por për të bërë dallimin me vendet e tjera në Europë, tanimë na vjen edhe një fakt që merr zyrtarizimin e vet Gjermansië, vendit ku do të zhvillohet Euro24.

Media gjermane, DË, ka shkruar se tifozët e Shqipërisë janë një prej 5 vendeve që kanë bërë më shumë kërkesë për të blerë bileta për Europianin. “59 përqind e kërkesave për bileta vijnë nga jashtë Gjermanisë. Më shumë kërkesë për bileta janë nga tifozët e Turqisë, Hungarisë, Shqipërisë, Anglisë dhe Kroacisë”, shkruhet nga DË. /Sport Ekspres/