FSHF mirëpret turneun “UEFA Development U-16” për djem, marrin pjesë Shqipëria, Kosova, San Marino & Belize

Federata Shqiptare e Futbollit do të organizojë turneun europian të grupmoshës U-16 “UEFA Development” për djem. Ky turne do të zhvillohet në vendin tonë në datat 1-7 mars dhe të gjitha ndeshjet do të luhen në “Shtëpinë e Futbollit”.

Përveç Shqipërisë U16 në këtë turne do të marrin pjesë edhe përfaqësueset e Kosovës U16, San Marino U16 dhe Belize U16. “UEFA Development” është një turne zhvillimor që i jep mundësinë kuqezinjve të vegjël të masin forcat me bashkëmoshatarët e tyre dhe për ekipin e drejtuar nga trajneri Ardi Behari do të jetë një mundësi shumë e mirë për të treguar vlerat në fushën e lojës.

Sa i përket kalendarit, ndeshjet e para të këtij turneu do të zhvillohen në datën dy mars. Takimi i parë i ditës në “Shtëpinë e Futbollit” do të jetë San Marino-Kosova, që do të luhet në orën 11:30. Më pas, Shqipëria do të përballet me Belizen në orën 14:30.

Ndeshjet e dyta të turneut “UEFA Development U-16” do të zhvillohen më datë 4 mars. Takimi i parë i ditës në “Shtëpinë e Futbollit” do të jetë Belize-San Marino në orën 11:30, ndërsa Shqipëria dhe Kosova do të përballen së bashku në orën 14:30.

Turneu “UEFA Development U-16” do të ulë siparin më datë 7 mars me ndeshjet e fundit. Sfida e parë në “Shtëpinë e Futbollit” do të jetë Kosovë-Belize në orën 11:30, ndërsa Shqipëri-San Marino do të luhet në orën 14:30.

Më poshtë kalendari i plotë i ndeshjeve

San Marino-Kosovë                    02.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 11:30

Shqipëri-Belize                           02.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 14:30

Belize-San Marino                      04.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 11:30

Shqipëri-Kosovë                         04.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 14:30

Kosovë-Belize                             07.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 11:30

Shqipëri-San Marino                 07.03.2024                    Shtëpia e Futbollit, ora 14:30