Gjesti për t’u duartrokitur i lojtarëve të Kombëtares së Turqisë, heqin xhaketat e tyre dhe ia japin fëmijëve për t’i mbajtur ngrohtë

Gjesti për t’u duartrokitur i lojtarëve të Kombëtares së Turqisë, heqin xhaketat e tyre dhe ia japin fëmijëve për t’i mbajtur ngrohtë