“Je mali jonë”! Kampioni i madh i Shqipërisë ka ditën e veçantë, Atalanta i shkruan në gjuhën shqipe

Berat Gjimshiti, ky është kampion i madh i Shqipërisë dhe i shqiptarëve. Besniku i përjetshëm kuqezi feston sot ditën e veçantë. Mbrojtësi i Kombëtares feston 31-vjetorin dhe urimet kanë ardhur nga të gjithë krahët.

“Gëzuar datëlindjen mali jonë”, shkruan Atalanta në urimin e saj, duke vlerësuar performancat fantastike nga Gjimshiti. Gjithashtu Atalanta ka zgjedhur që ta urojë Gjimshitin edhe në gjuhën shqipe. /Sport Ekspres/