LIVE, Egnatia-Partizani/ Mbyllet pjesa e parë! Malota dhe Bintsouka, dy gola në dy minuta vendosin gjithçka (VIDEO)

LIVE, Egnatia-Partizani/ Mbyllet pjesa e parë! Malota dhe Bintsouka, dy gola në dy minuta vendosin gjithçka (VIDEO)

LIVE, Egnatia-Partizani 11′ Malota/ 13′ Bintsouka