LIVE, Erzeni-Tirana/ Mbetet në fuqi goli i Mihanës! Tirana gjen golin e barazimit, por nuk quhet i rregullt dhe anulohet (VIDEO)

LIVE, Erzeni-Tirana/ Mbetet në fuqi goli i Mihanës! Tirana gjen golin e barazimit, por nuk quhet i rregullt dhe anulohet (VIDEO)

LIVE, Erzeni-Tirana 1-0 Mihana 36′