“Më pëlqen shumë ky grup”! Taulant Seferi nuk trembet: Shqipëria është më e fort kundër kundërshtarëve të tillë

“Më pëlqen shumë ky grup”! Taulant Seferi nuk trembet: Shqipëria është më e fort kundër kundërshtarëve të tillë

Taulant Seferi ka komentuar shortin e hedhur në Europianin e Gjermanisë. Shqipëria do të përballet me Italinë, Kroacinë dhe Spanjën. I ftuar në “A PLAY”, Seferi është shprehur se nuk i trembet aspak këtyre kundërshtarëve.

Pavarësisht shortit, ne e dinim që në Europian janë ekipet më të mira. Ne do të punojmë fort dhe të marrim më të mirën. Mua më ka pëlqyer shumë ky grup, se ne si Shqipëri jemi më të fort kur luajmë kundër këtyre ekipeve të forta. Na motivojnë më shumë këto ndeshje dhe do të japim gjithçka”, u shpreh Seferi. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/