Miqësoret e rralla para Europianit/ Shqipëria mund të luajë me Bolivinë dhe Algjerinë, Kroacia ndjek të njëjtën rrugë me Egjipitin dhe Tunizinë

Miqësoret e rralla para Europianit/ Shqipëria mund të luajë me Bolivinë dhe Algjerinë, Kroacia ndjek të njëjtën rrugë me Egjipitin dhe Tunizinë

Shqipëria është duke punuar për të gjetur miqësore përpara Europianit të Gjermanisë. Deri tani ekziston mundësia që kuqezinjtë të marrin pjesë në një turne miqësore me Bolivinë, Afrikën e Jugut dhe Algjerinë.

Por të njëjtën rrugë e ka zgjedhur edhe Kroacia. Kroatët do të bëjnë miqësore Botërori para Europianit. Nga datat 22-26 mars, Kroacia do të luajë kundër Egjiptit, Tunizisë dhe Zelandës së Re. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/