Në Angli bëjnë llogaritë për grupin më të lehtë, vënë Shqipërinë në një grup me Serbinë

Në Angli bëjnë llogaritë për grupin më të lehtë, vënë Shqipërinë në një grup me Serbinë

Kualifikueset për Kampionatin Europian 2024 kanë përfunduar dhe tashmë Kombëtaret kanë nisur të mendojnë për kundërshtarët që do të kenë përballë në Gjermani. “Sky Sports” ka publikuar dy grupe të mundshme për Anglinë. Njëri është ai më i lehti për “tre luanët” dhe tjetri ai më i vështiri për ta.

Në rastin e grupit më të lehtë të mundshëm, “Sky Sports” e rendit Anglinë me Shqipërinë, Slloveninë dhe Serbinë. Përzgjedhja është bërë në bazë të renditjes së Kombëtareve në renditjen e FIFA-s dhe UEFA-s./Halit Delibashi-Sport Ekspres/