“Përulje për të gjithë”! E kanë si imazh në shkollën e tij, Jasir Asani: Nuk kam bërë më shumë nga çfarë meriton Shqipëria

“Përulje për të gjithë”! E kanë si imazh në shkollën e tij, Jasir Asani: Nuk kam bërë më shumë nga çfarë meriton Shqipëria

Jasir Asani është një prej lojtarëve kryesor të Shqipërisë. Ky futbollist ka dhënë kontribut të madh në Kombëtare sa i përket kualifikueseve të Europianit. Asani është kthyer edhe në imazhin e shkollës ku nisi rrugëtimin e jetës, ndërsa këtë moment zgjodhi që ta ndajë me njerëzit e tij.

“Krenar dhe i lumtur që më vlerësojnë në këtë mënyrë në shkollën ku e kam nisur rrugën e jetës. Përulje për të gjithë, Jasir Asani nuk po bën asgjë më shumë nga çfarë meriton Shqipëria. Gjëra të mëdha na presin përpara”, shkruhet në reagim. /Sport Ekspres/