“Vetëm Brazili na mungonte në grup”! Batuta e Klaus Gjasulës: Fati i Serbisë që nuk ra në të njëjtin grup me Shqipërinë

“Vetëm Brazili na mungonte në grup”! Batuta e Klaus Gjasulës: Fati i Serbisë që nuk ra në të njëjtin grup me Shqipërinë

Emisioni “Koha Shtesë” vazhdon me intervistat kushtuar për Kombëtaren tonë. Menjëherë pas hedhjes së shortit, kemi folur me mesfushorin Klaus Gjasula, për të marrë mendimin e tij sa i përket përballjeve në Europianin e Gjermanisë. (Emisionin e plotë të “Koha Shtesë” e gjeni më poshtë)

“Në këtë grup që kemi dhe me shortin që na ra, vetëm Brazili mungonte aty(qesh). Jo, mua më pëlqejnë shumë këto përballje, do të kemi rivalë të fort dhe me traditë. Mungesa e Serbisë në të njëjtin grup? Është fati i Serbisë që nuk është në grup me ne.(qesh) Por unë nuk e kisha mendjen se te kush grup u fut Serbia, interes është vetëm te suksesi i Shqipërisë. Nëse do të na binte, gjithë vëmendjen do ta merrte vetëm ajo ndeshje. Ndoshta është më mirë kështu që të kemi vëmendjen vetëm te futbolli”, tha Gjasula. /Sport Ekspres/