Kompanitë e basteve “nxjerrin jashtë” Shqipërinë, ja sa kuotohet fitorja e Europianit të Gjermanisë nga Kombëtarja jonë

Kompanitë e basteve “nxjerrin jashtë” Shqipërinë, ja sa kuotohet fitorja e Europianit të Gjermanisë nga Kombëtarja jonë

Kompanitë e basteve kanë nisur menjëherë që të kuotojnë shanset e Kombëtareve për të fituar Europianin e Gjermanisë.

Franca dhe Anglia duken niveli tjetër, teksa këto dy Kombëtare kanë koeficentin më të ulët për sukses, 5.

Më pas vjen vendi organizator, Gjermani me koeficentin 7, Spanja 8 dhe Portugalia 10.

Ndërkohë, vërtet interesante të shohësh se Shqipërja del tërësisht jashtë loje. Sipas kompanive të basteve, shansi që Shqipëria të fitojë Europianin është zero. Kuqezinjtë kuotohen me koeficentin 400 për të mbërritur te sukses i trofeut. /Sport Ekspres/