Lojtarët do ktheheshin në fushë duke dëgjuar emrin nga tifozët, por mbështetësit e Kombëtares prishin planin

Lojtarët do ktheheshin në fushë duke dëgjuar emrin nga tifozët, por mbështetësit e Kombëtares prishin planin

Festa e Shqipërisë nuk ka shkuar ashtu siç pritej në fundin e takimit kundër Ishujve Faraoe. Kjo është pasqyruar edhe në reportazhin e Koha Shtesë.

Lojtarët u kthyen në dhoma zhveshje pas përfundimit të takimit dhe pritej që të riktheheshin në fushë, me emrat e tyre që do të thirreshin nga tifozët. Por pasi këta të fundit u larguan, lojtarët u futën të gjithë së bashku në fushë. /Sport Ekspres/