Shfaqet klipi mes dyshes, Santi: Veç shokë jem, e kam dikë jashtë

Shfaqet klipi mes dyshes, Santi: Veç shokë jem, e kam dikë jashtë

Në “Prime” u shfaq klipi që shfaqte afërsi në mes të Santianës dhe Bucit.

Buci tha se momentalisht kanë vetëm shoqëri.

“Jam ardh më lujt më shumë ngjyra. Mes neve nuk ka hale kurgjo, nuk edi a ka më pas.”, tha Buci


“Edhe unë jam më lujt, jem veç shok e kam dikan jashtë”, tha Santiana.

Ndryshe kohëve të fundit në publik është vërejtur një afërsi e madhe mes Bucit dhe Santianës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *