Silvinjo mban leksion për trajnerët shqiptarë, braziliani do të tregojë si arrihet te suksesi

Silvinjo mban leksion për trajnerët shqiptarë, braziliani do të tregojë si arrihet te suksesi

Kursi për licencën e trajnerit UEFA Pro që organizohet nga Federata Shqiptare e Futbollit ka nisur prej disa javësh dhe në të marrin pjesë edhe emra të njohur të futbollit.

Ky kurs udhëhiqet nga specialistët e Sektorit të Edukimit në FSHF dhe bëhet fjalë për licencën më të rëndësishme për një trajner futbollit.

Të mërkurën e ardhshme i ftuar special i Federatës Shqiptare të Futbollit në një leksion të hapur të kursit me temën “Roli i trajnerit” do të jetë trajneri i Kombëtares shqiptare, Sylvio Mendes Campos Junior, i cili do të diskutojë me të gjithë kursantët e këtij edicioni eksperiencën e tij si trajner.

Tekniku Silvinjo do të flasë për gjithçka ka të bëjë me punën e një trajneri dhe sigurisht do të japë këshillat e tij për trajnerët e rinj.

Leksioni do të zhvillohet më datën 13 dhjetor 2023, ora 11:00, në sallën e konferencave të “Shtëpisë së Futbollit”.