LAJM I FUNDIT/ Më keq nuk mund të kishte, Shqipëria përfundon në grup me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë në grupet e Europianit të Gjermanisë

LAJM I FUNDIT/ Më keq nuk mund të kishte, Shqipëria përfundon në grup me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë në grupet e Europianit të Gjermanisë

Në ditën e sotme është duke u hedhur shorti i fazës së grupeve të Europianit të Gjermanisë. E gjithë vëmendja e shqiptarëve është e madhe për të parë rivalët e Shqipërisë. Më poshtë mund të njiheni me rivalët e Shqipërisë, hap pas hapi, me shortin që vijon.

Grupi B, Spanjë, Shqipëri, Kroaci, Itali