Ndodh ajo që pritej, bëhen bashkë Alba e Azemi, shkëmbejnë puthje e përqafime të zjarrta

Ndodh ajo që pritej, bëhen bashkë Alba e Azemi, shkëmbejnë puthje e përqafime të zjarrta

Puthje përqafime mes Albës dhe Azemit.

Azem Gagica që nga hyrja e tij ka shprehur pëlqim për Albën.

Pas përfundimit të spektaklit çifti ka vazhduar duke biseduar deri në orët e mëngjesit.

Por nuk mjaftoi me kaq, Alba ishte ajo e cila kishte puthur Azemin.

Ky i fundit shprehet se “Nuk më ke puthur asnjëherë ti”.

The post Ndodh ajo që pritej, bëhen bashkë Alba e Azemi, shkëmbejnë puthje e përqafime të zjarrta appeared first on Telalli.info.